Когато звездите в нощта заблестят,
с луната когато започнат да греят,
тогава сърцата най-силно туптят,
душите тогава най-живи живеят.
Защото нощта е вълшебница - фея,
размахала пръчица - ярка звезда,
обичам те, мила, за тебе живея,
тъй както живее една любовта.
© Иван Бодуров Всички права запазени