7 sept 2007, 11:16

ЛЮБОВНО УТРО 

  Poesía
1213 0 12

Когато сутрин отворя очи

и видя, че ти си до мен,

и нежно ме галят жълти лъчи,

се чувствам пак нов, прероден!

 


          Когато ме будиш със нежни целувки,

с усмивка, любов, нежнина,

И тялото стягаш с любовни милувки,

и вливаш му плам, топлина,

 


          Във гърлото шепота див се надига

И вика със пълно сърце:

"Обичам те мила! И туй си  ми стига!

Любов, нежност, твойте ръце!"

 


          И с този красив ромол на душата,

изречен в страст и любов,

синхронно и с радост запяват сърцата,

щастливи със изгрева нов!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??