21 ago 2007, 11:55

Любовта 

  Poesía
658 0 6
Невинност се таи в душата ти,
но ето идва любовта
и вече трепетни са дните ти,
при друг е твоята душа.

Обзел е той за миг сърцето ти
и нямаш нито миг покой.
Не искаш друго - само в дните ти
да бъде вечно само твой.

За него всичко би направила,
че да го имаш на мига,
сама със всичко би се борила
да се спасиш от самота.

Каквото да ти каже той -
ще го последваш в слепота,
ще имаш вече тих покой -
това ще бъде любовта,

дарила ти от свойто щастие
и няма да си тъй сама,
във дните вече не нещастие,
а радост ще краси света.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??