17 abr 2007, 1:29

Любовта 

  Poesía
959 0 0
 

Коварна спътница е любовта.

Един път дава ти крила,

Дръг път примамва те с лъжа.

А ти все още вярваш и така.


Отвори очите си дете -

Любовта не е добра.

Да, тя има свойта красота,

Но временна е тя.


Рядкос е това - любовта

Да не е лъжа.

Повярвай ми сега

И сърцето си за нея заключи.


Не вярвай ти на думите й сладки.

Тя винаги така говори.

Ласкателка голяма любовта е.

С думите си всеки тя омайва.


Звезди й дай на нея

Да ти сваля.

Тук равен тя

Съперник няма.


Така, че мило, мое,

Доверие не й дарявай.

Знай - ще подведе те

И много ще боли.


Поне веднъж послушай ме!

Очи сега ти затвори

И със сънят

В забрава потъни.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??