Прозвънне ли в душата ти камбана –
дошла ти е на гости любовта,
готов ли си да ти нанася рани,
ще бъде като среща със смъртта.
Ще бъде безпощадна и опасна,
ще те въздига и ще падаш победен,
ще те преследва и ще те наказва
без отдих всяка нощ и всеки ден!
Ще се страхуваш и ще се съмняваш,
замислен ще осъмваш до зори,
ще бъде скрита болка, сладка ярост,
тревожен вик или вълшебен плен.
Но... любовта ще бъде и наслада!
Когато се огледаш в две очи,
това ще ти е мъжката награда -
жена, която с тебе да гори!
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados
Страхотно, поздравления!