25 июл. 2012 г., 16:10

Любовта 

  Поэзия » Любовная
623 0 3

 

Прозвънне ли в душата ти камбана –

дошла ти е на гости любовта,

готов ли си да ти нанася рани,

ще бъде като среща със смъртта.

Ще бъде безпощадна и опасна,

 ще те въздига и  ще падаш победен,

ще те преследва и ще те наказва

без отдих всяка нощ и всеки ден!

Ще се страхуваш и ще се съмняваш,

 замислен ще осъмваш до зори,

ще бъде скрита болка, сладка ярост,

 тревожен вик или вълшебен плен.

Но... любовта ще бъде и наслада!

Когато се огледаш в две очи,

това  ще ти е мъжката награда -

жена, която с тебе да гори!

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??