Любовта ти е в напъпила роза,
отглеждана с твойта тъга,
торена със твойта омраза,
поливана с твойта сълза.
Изстрадаш ли в душата възкресение,
ще закопнееш за безмерна свобода,
тогава ще се преродиш в човек от злото,
за да пребъдеш вечна доброта.
Изчистиш ли сърцето си от грях,
ще светне във душата ти дъга,
тогава ще си иде тъмнината
и ти ще се превърнеш в светлина.
И розата във тебе ще разцъфне,
ще се роди от нея любовта
и няма никога да я обгрижваш
с омраза, сълзи и тъга.
© Неземна Todos los derechos reservados