18 jun 2017, 14:46

Любовта... 

  Poesía » De amor
1235 6 20

Като малко дете,

като бяло цветче

в нас расте, избуява на воля!

 

Има твойте ръце,

сякаш гали с перце!

И за нейната нежност те моля!

 

Любовта е гореща!

Тя ни кани на среща,

пълни чаши с усмивка незрима!

 

Да отпием със радост

глътки влюбена младост!

Да забравим за есен и зима!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??