Jun 18, 2017, 2:46 PM

Любовта... 

  Poetry » Love
1229 6 20

Като малко дете,

като бяло цветче

в нас расте, избуява на воля!

 

Има твойте ръце,

сякаш гали с перце!

И за нейната нежност те моля!

 

Любовта е гореща!

Тя ни кани на среща,

пълни чаши с усмивка незрима!

 

Да отпием със радост

глътки влюбена младост!

Да забравим за есен и зима!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??