5 may 2019, 20:09

Любовта 

  Poesía
483 1 4

Любовта

 

Любовта започва като поточе,
после се превръща в ручей буен.
Вулкан изригващ и клокоче,
огъня изтича и тогава вече си влюбен.

Не стихва любовта в сърцето,
гори и пали огньове страстни.
Всичко изписва се на лицето,
и чувствата са силни, властни.

Подслон е моята нежна любов,
тихо ръми дъжда и вечно шепне.
Обичай! Да, обичай и бъди готов,
Сърцето топло и силно да трепне.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??