Любовта започва като поточе,
после се превръща в ручей буен.
Вулкан изригващ и клокоче,
огъня изтича и тогава вече си влюбен.
Не стихва любовта в сърцето,
гори и пали огньове страстни.
Всичко изписва се на лицето,
и чувствата са силни, властни.
Подслон е моята нежна любов,
тихо ръми дъжда и вечно шепне.
Обичай! Да, обичай и бъди готов,
Сърцето топло и силно да трепне.
© Йонка Янкова All rights reserved.