Любовта е сянка бледа,
тя не е за мен!
Любовта е тежък спомен,
за всеки в този свят студен!
Сълзи в очите тя напира
и тъга в сърцето ти таи.
мъката в душата ти не спира
и винаги ще те боли.
Любовта е тъмна пропаст,
в която падаш ден след ден.
Тя е огнен пламък,
за всеки друг,но не за мен!
© МаГи Ст Todos los derechos reservados