28 feb 2007, 8:16

Любовта 

  Poesía
757 0 8
   Усещал ли си някога любовта?
Как кръвта ти кипва - 
                          щом тя се появи...
Как целият настръхваш - 
                            щом докосне те едва...
Сърцето ти да спира - 
                          щом не е до теб...
   Да искаш само нея...
Да любиш страстно - 
                         сякаш за последно...
Да тръпнеш да я видиш - 
                              сякаш сте на първа среща...
   Търсиш погледа й блеснал...
В усмивката й 
                 да се крие твоят свят...
Без нея нощем  
                 да не можеш да заспиш...
Да се будиш - 
                 щом до тебе е...
С трепет да я гледаш
                         как сладко спи...
И вечно да се молиш,
                         без нея да не си...

                                                                                               27.Февруари.2007

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??