9 jul 2007, 22:41

Любовта 

  Poesía
1009 0 4

                                                 Любовта



Любовта е измама, любовта е само тъга,

любовта е това, което най-мразех на света.

Не понасях влюбените, мразех всичко

обгърнато в розово с розови сърца,

бях в плен на самотата,

бях едно момиче без душа.

Нямах надежди, нямах дори и мечти,

докато не срещнах момчето с най-красивите очи.

Един ден се събудих и не можах да се позная,

с теб животът беше като приказка от рая.

Ти ми даде радост, даде ми способност да летя

и една мъничка надежда,

че можем заедно да променим света.
Сега животът е вълшебство,
сега животът е една сбъдната мечта,
ти си всичко, за което съм копняла,

моят ангел на любовта.

Всеки ден с теб лекува всякаква тъга,

единствено с теб се чувствам жива,

както никой друг път досега.

Сега всичко е красиво,

защото гледа се през влюбени очи,

сега всичко е възможно,
дори и най-смелите мечти.
Обичам те, защо да крия,

ти си моята съдба,

обичам те, дори и всички да отричат любовта.

Ти си мой, аз съм твоя,

звучи като приказка, нали,

точно както нощите,
в които държа ме в прегръдките си до зори.
Бебчо, ти запалваш огън в моята душа,

бебчо, не мога да мисля, когато ме целуваш в нощта.

Щастлива съм, щастлива с теб в прегръдките на любовта

и ти се кълна пред Бога, ще ти бъда вярна до смъртта.

© Саймън соломон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??