Преоткривам небето в сиротното време,
преизпълвам със багри свойто жадно сърце.
С добрина направлявам студеното стреме
на живота и мъдрост събират ръцете ми.
Преминават край мен оцветени сюжети
на подвързани с вяра, задъхани дни.
А изпълнени с пориви, мойте куплети
във душите ви смело проникват.
Вдъхновена река ражда моята муза,
потопява на дъното всяка тревога.
И аз плувам по-леко, намерила шлюза
с любовта, без която навярно не мога.
© Радостина Драгоева Todos los derechos reservados
красив стих, Радостина..
хубаво пишеш, радваш душата..
най-сърдечно..