3 ago 2010, 15:42

Любовта е част от света 

  Poesía » De amor
1002 0 5

Щом намерих тебе и слънцето,
красивата луна
и най-блестящата звезда,
разбрах,
любовта е част от света.
Ако сам си ти,
на мен се обади.
Щом чувам глас и той пак ме радва.
И мога всичко аз,
вярвам пак на нашия свят.
И отново чувствам, че дишам,
отново виждам,
защото любовта, да, тя
света свързва с нас!
 

© Лала Пеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??