3.08.2010 г., 15:42 ч.

Любовта е част от света 

  Поезия » Любовна
999 0 5

Щом намерих тебе и слънцето,
красивата луна
и най-блестящата звезда,
разбрах,
любовта е част от света.
Ако сам си ти,
на мен се обади.
Щом чувам глас и той пак ме радва.
И мога всичко аз,
вярвам пак на нашия свят.
И отново чувствам, че дишам,
отново виждам,
защото любовта, да, тя
света свързва с нас!
 

© Лала Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??