3 авг. 2010 г., 15:42

Любовта е част от света 

  Поэзия » Любовная
991 0 5

Щом намерих тебе и слънцето,
красивата луна
и най-блестящата звезда,
разбрах,
любовта е част от света.
Ако сам си ти,
на мен се обади.
Щом чувам глас и той пак ме радва.
И мога всичко аз,
вярвам пак на нашия свят.
И отново чувствам, че дишам,
отново виждам,
защото любовта, да, тя
света свързва с нас!
 

© Лала Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??