Мигът предвкусва влюбено значение,
когато всичко капе в нас щастливо
и любовта е лятно изречение,
което все расте, не си отива,
без точка, запетаите ги няма,
и в тихото ухае ни морето,
най-тихата любов и най-голяма
приижда като изгрева, и свети.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados