11 abr 2007, 16:36

любовта е онази съдбовна магия 

  Poesía
993 0 15


Зная, че любовта е онази съдбовна магия,
която всеки заслужава на света.
Не се оставяй в лапите на самотата, мила,
като късен убиец  се опитва да ни задуши.



Живеем истински единствено, когато
с партньора сме не само в леглото, а в живота,
и не с копринени илюзии да ни покриват,
и когато свалят и звездите от небето.



Къмбанен звън или звънтящо предизвестие -
усетиш ли онези сладострастни тръпки,
пробягващи по женското ти тяло, означава,
че към тебе идва любовта със тихи стъпки.



И поставени в светлината на свещИте, 
за онзи миг във подходящи канделабри,
за двама ви усилват мистиката в душите,
а еротичното зове с всяка част от сетивата.



И знай, че любовта е толкова необяснима,
затуй не се опитвай да я разбереш.
Зареди се с невероятната любовна магия
и цветните нюанси на живота ще откриеш.

© Петя Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??