13 feb 2009, 11:02

Любовта е пиянство 

  Poesía » De amor
1213 0 20
 

Любовта е пиянство

 

Тя не идва на пръсти,

а просто връхлита,

като катаклизъм природен.

Като винена мъст е -

превира в теб скрито,

но пали в очите ти огън.

 

И светът е различен,

някак си променен.

Красотата те прави по-жаден.

И ти идва да викаш,

от любов разтопен,

че човек за любов е създаден.

 

От преврялото вино

в душата ти кипват

непознати до вчера копнежи.

Един поглед копринен

и ти си молитва,

преизпълнена с трепет за нежност.

 

Една страстна прегръдка

или мъничък жест,

ти предлагат безкрайно пространство.

Ти ме пиеш на глътки,

аз те пия на екс.

Любовта е душевно пиянство.

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??