11 dic 2022, 17:54

Любовта е творение 

  Poesía » Del paisaje
209 0 0
Любовта е творение
 

Когато пак отново се родя
искам да съм по слънчева пътека,
където пиша радостни слова
и ми се случва всичко леко!

 

Да вървя по земна красота
и сея в нея цветните лалета,
и поливам всяка самота
с идеята  - над всички слънцето ни свети!

 

Когато... а сега съм тук, присъствам
и нося една душа човешка
и жена съм, без никакво отсъствие -
до сбъдване и до безгрешие!

 

Да нося цяла пълната луна
от кръговратности и съпротивления,
да запалим свещ от доброта -
В Любовта и в нашите творения!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??