15 jun 2008, 11:52

Любовта е впрегатно добиче 

  Poesía » Otra
609 0 5
Любовта е впрегатно добиче -
оре и каруцата дърпа.
Затова и покорно обичам
и се напъвам до смърт.

Тези стихове грозно изглеждат -
без слънце, цветя и без птици.
Два камъка мелят надеждата,
двама пълнят чувалите с трици.

Тази нива е стръмна и крива -
изкачва се само на пръсти.
Изглежда животът убива,
а все обвиняваме кръста.

© Константин Делов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??