18 mar 2011, 18:57

Любовта и Светлината 

  Poesía » Filosófica
975 0 18

Как да стигна до Теб

под пласта на хиляди съмнения,

под множество грижи и притеснения,

под булото на вечния страх,

как да стигна до Твоя праг?

Път трябва да си пробия,

защото искам да Те намеря,

защото жадувам да Те открия.

И избрах силата на

Любовта и Светлината,

нека те ме водят през мрака,

натрупан с годините

от мен самата.

И избрах Любовта и Светлината,

защото те безпогрешно знаят

пътя до златния храм на душата.

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??