Как да стигна до Теб
под пласта на хиляди съмнения,
под множество грижи и притеснения,
под булото на вечния страх,
как да стигна до Твоя праг?
Път трябва да си пробия,
защото искам да Те намеря,
защото жадувам да Те открия.
И избрах силата на
Любовта и Светлината,
нека те ме водят през мрака,
натрупан с годините
от мен самата.
И избрах Любовта и Светлината,
защото те безпогрешно знаят
пътя до златния храм на душата.
© Татяна Борисова All rights reserved.