Нали каза, че ме обичаш?
Нали щеше винаги да си ми верен?
Какво стана с всичката тази любов
или може би никога не я е имало?
Щастлив си ти днес със друга,
а мене захвърли, зарови в пръстта,
не искаш моята любов,
а аз умирам в самота.
Сърцето ми на прах разби, когато в живота ни друга нахлу.
Защо и позволи да те омае,
защо и връчи във ръце това, което досега градихме?
Не спирам аз и днес, след пет години,
на нашата дата да си спомням за тебе,
но единственото, което помня е любовта,
която ти уби във мене!
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados
с обич за теб.