Feb 8, 2008, 2:25 PM

Любовта, която ти уби във мене 

  Poetry » Love
768 0 3

Нали каза, че ме обичаш?

Нали щеше винаги да си ми верен?

Какво стана с всичката тази любов

или може би никога не я е имало?

Щастлив си ти днес със друга,

а мене захвърли, зарови в пръстта,

не искаш моята любов,

а аз умирам в самота.

Сърцето ми на прах разби, когато в живота ни друга нахлу.

Защо и позволи да те омае,

защо и връчи във ръце това, което досега градихме?

Не спирам аз и днес, след пет години,

на нашата дата да си спомням за тебе,

но единственото, което помня е любовта,

която ти уби във мене!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??