31 oct 2006, 1:26

любовта ми.... 

  Poesía
661 0 4
как всичко аз да забравя,
когато споменът за теб моята душа изгаря!
любовта си аз пред теб разкрих
и помислих си че наистина човека роден за мен открих!
но ето че всичко било е една измама
и явно съм участвала във театрална драма!
мислех всяка нощ з теб,за мен,за нас,
но разбрах че съм сгрешила аз!
мечтаех как всичко между нас ще бъде наред,
но всичко се превърна в студен,нестопим лед....

© Весинцето без такава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??