19 ene 2007, 15:26

"Любовта на двама млади" 

  Poesía
872 0 1
Любовта на двама млади
буйна, непокорна е;
скрити жокери тя вади,
сърцата разиграва.

Бива тя перфектна,
страстна, недискретна;
има сила да опари
кой, къде, когато свари.

Остава често неразбрана,
употребена, неизживяна;
двамата безумци не разбират
как един от друг се абстрахират...
***
Гълъбите в тоз момент отлитат,
слънцето и облаците пак се сплитат,
сетен зов в мислите отеква
и хармонията тихо секва...
***
Любовта на двама млади
сетивата заблуждава;
странни жестове тя прави
на света покой не дава...

© Кгйхжф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • слънцето и облаците пак се сплитат
    Хубаво е! Поздрави
Propuestas
: ??:??