29 abr 2008, 12:00

Любовта на моя живот 

  Poesía » De amor
1433 0 5

Потулена в мрака, ти надничаш,

криеш се и нищо не изричаш!

Пристъпваш леко, но мъка в сърцата носиш

и пак, и пак босонога ходиш!

Ти ли си любов - пламенна и чиста?

Ти ли си любов - през ветрове и бури?

Ти ли си любов - от слънце озарена и от есен позлатена?

Ти ли си любов, любов в моя живот?!

Да, ти си... Но дали те има или просто минаваш покрай мен?

 

 

© Ирена Цветанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??