11 nov 2012, 21:29

Любовта на вятъра 

  Poesía » De amor
612 0 1

Чуй гласа на вятъра,
иска да ти разкаже история.
В нея ражда се една любов,
донесла щастие, самота и болка.

Едно сърце, заблестяло като слънце,
нечии очи, потънали в чужди,
жадувани прегръдки и целувки,
пратили разума сред гора от мъгла.

Тази чиста като извор любов,
търсила топлина и светли лъчи,
но била хвърлена в студ и мрак,
била потънала в море от страдание.

Спъвала се в безчувствени скали,
плакала сред студени звезди,
разказвала историята си с чужд глас,
търсейки отново свобода, а не власт.

 

Посветено...

© Боян Боев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??