12 ago 2014, 13:05

Любовта не се приспива 

  Poesía » De amor
1040 0 20

Да те докосна, не посмях,

а само в нощите будувах,

и мисълта за теб бе грях,

но да те загубя не рискувах.  

 

До теб вървях и те копнях,

да можех като сън да те отмина,

със болката до край се слях,

любовта трудно се приспива.

 

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??