Да те докосна, не посмях,
а само в нощите будувах,
и мисълта за теб бе грях,
но да те загубя не рискувах.
До теб вървях и те копнях,
да можех като сън да те отмина,
със болката до край се слях,
любовта трудно се приспива.
© Мартина Всички права запазени