25 may 2007, 22:21

Любовта ни разделя 

  Poesía
1231 0 6


                                  Усещам страха,
                                                               любими,
                                   във всяко докосване!
                                   Усещам смъртта във всяка
                                                                целувка!
                                    Но аз все повече те желая!

                                   Сърцата ни са създадени,
                                                                любими,
                                   да бъдат разбити!
                                   И не омразата,а любовта
                                                           ги разделя!
                                   Но аз все повече те желая!

                                   Искам в твойте прегръдки,
                                                               любими,
                                   да изгасне светлината в мойте очи!
                                   Защото аз те обичам,любими,
                                                               дори да боли!
                                   Аз все повече те желая!


                                  Ела,любими!Без страх....без сълзи....
                                                                     и болка....
                                  Ако  само в смъртта ще бъдем пак двамата,
                                       нека мрака погълне душите ни!
                                   Аз те обичам повече от 
                                                                    живота!

                                  

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??