Обичах те и ти подарих всичко мое, дори най-любимия ми пръстен...
Защо постъпи с мен така? Сега те мразя и не искам даже да те виждам...
Пуснах твоята ръка и скочих, за да ти докажа, че за теб готов съм аз на всичко,
но уви, сгреших жестоко.... ти отново ме излъга и паднах много ниско!
Аз ти дадох всичко и съжалявам, ти знаеше дори най-големите ми тайни...
Докато аз мислех, че ме обичаш, ти използва всичко за да може с мен да си играеш...
Недей се връща, скъпа, любовта в мен угасна и превърна се в омраза,
аз много силно те обичах, и съжалявам, че ще го кажа, но днес вече те мразя!
Не искам вече да те помня и не искам да се връщаш... от моите мисли изчезни!
Днес слагам край на нашата любов и забрави, че някога сме се познавали...
Аз исках ти да бъдеш моя, дори мечтаех да си майката на моите деца,
но уви, всичко свърши много неочаквано... и любовта превърна се в омраза!
© Калоян Калинов Todos los derechos reservados
Може би за да се освободиш от тази любов е
по-добре да не мразиш, а просто да се освободиш
от всякакви чувства и да продължиш напред!