9 nov 2022, 13:01

Любовта се връща 

  Poesía » De amor
240 0 0

    

 Любовта се връща

 

Няма те до мен сега.

Сякаш приказна игра…

Светят цветовете,

веят ветровете.

 

Няма те във моя ден,

а роден си ти за мен.

Нека нежно да блести

пак лицето ти с мечти!

 

Твоите проблеми забрави!

Моите ги приеми!

Говори ми, говори…

Във нощта не ми се спи!

 

Тази авантюра – знак,

да забравя, няма как.

Чувствата красиви

пазя мълчаливи.

 

Твоите очи блестят,

моите са още в мрак…

А душите ни  горят

любовта се връща пак!

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??