10 mar 2009, 10:39

Любовта ти 

  Poesía » De amor
814 0 22

С лъч от слънце
ме погали,
със воал от чувства
ме покри,
любовта за мене
не пожали
и за кой ли път,
във стиха ти я открих.
С думи
ме рисуваш бяла,
със талант извайваш
всеки стих,
слънце съм,
и месечина цяла -
светлината си
на теб дарих.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??