Любовта Умря
Един ден,
една мечта,
един живот губи своята съдба.
Една нощ,
един прост нож,
едно движение и перфекното решение.
Едно утро
и нещо е мъртво.
Лежи то на пода и се моли на Бога.
Едно извинение.
Едно любовно презрение.
Една жена на прага на смърта
с една молба "Обичам Те",
но "Любовта Умря".
© ИдиОТ И поЛоВинА Todos los derechos reservados