Jun 7, 2009, 11:41 AM

Любовта умря 

  Poetry » Love
428 0 0

Любовта Умря

Един ден,

една мечта,

един живот губи своята съдба.

 

Една нощ,

един прост нож,

едно движение и перфекното  решение.

 

Едно утро

и нещо е мъртво.

Лежи то на пода и се моли на Бога.

 

Едно извинение.

Едно любовно презрение.

Една  жена на прага  на смърта

с една  молба "Обичам Те",

но "Любовта Умря".

© ИдиОТ И поЛоВинА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??