10 oct 2015, 20:32

Любовта - велика сила 

  Poesía » De amor
275 0 1

Любовта -велика сила

За любовта навсякъде се пише...
И всички гледат да я възхвалят!
Тинейджъри и възрастни въздишат,
докато с нея, не се разберат.

Наскоро  четох, че и тя е болест.
И аз в ярема и велик съм бил!
За нея с всички сили  аз се борих
и търсех начин с нея да съм мил!

Бях млад, едва петнадесет годишен,
когато в огъня и загорях!
Аз знам и  днес, че  тя не е излишна,
не смятам, че самата тя е грях!

О, страдал съм в любов несподелена!
И от тогава аз станах поет!
Душата ми до кръв бе наранена,
а след  това бях в "Царството" приет!

Не болест! Тя е най-велика сила!
От нея по-велико аз не знам!
Тя всичките шедьоври е родила.
Доброто в хората върви от там!
  11.02.2014г. София

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??