3 nov 2006, 12:10

Любовта за двама... 

  Poesía
1152 1 6
Усещане красиво и неповторимо.
Усещане за огън и желание.
Когато две тела докрай се имат
и губят разум и съзнание.

Усещане за нежност свята,
усещане безумно и влудяващо.
Щастливо тялото, щастлива и душата.
Усещане ту топло, ту смразяващо.

Усещане, че другият човек завинаги е твой
и имаш тялото му и душата.
И имаш го и в лед студен и в топъл зной,
усещаш близост странна, непозната.

Телата нежно се докосват,
а устните изпиват се с целувки диви.
С любов се двама омагьосват,
усещат, че се имат, че са живи.

Събуждаш се на сутринта.
Усмихва ти се нежно той.
И виждаш ти в очите любовта,
усещаш щастие, уют, покой.

Целуваш неговите сладки устни,
а той с ръцете си те гали.
Мигове загадъчни и много вкусни,
усъмнали сте заедно и заедно сте заспали!!!

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??