23 abr 2009, 8:44  

Люлякова обич 

  Poesía » Del paisaje
589 0 11

Люлякова пролет
във въздуха трепти.
На небето синьо
слънцето блести.


Люлякът упойва
със сластен аромат.
На любов ухае 
нежният му цвят.

Люлякова обич
нежно ми шепти.
Нейде в сърцето
гонят се мечти.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??