26 abr 2009, 9:57

Люляково 

  Poesía » Otra
2897 0 39

 

 

Тръпне люлякова вечер

в ласките на вятър тих...

И превръща се във вечност

всеки пълноценен миг

на взаимна всеотдайност,

непозната досега -

с аромат на стръкче радост

и на мъничко тъга...

Тръпне със копнеж безмълвен

даже звездният покров.

 

Утро пролетно покълва

с дъх на люляк и любов...

 

 

                     http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=165720#comments

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??