Там две люти чушлета
гърчат се и се перчат.
Подскачат, като петлета,
но продължават да горат.
Знаят си добре номерата,
но се борят за свободата.
Те готови са на жарава
да се пържат във свада.
Днес ме каниш на кафе,
а утре, готвиш се за нова
веселба и бурна забава
за поредната твоя слава
Ах, ти, чушчице червена,
докога така ще париш?
Да изгаряш любовта ни,
обичта в малките сърца.
© Елена Todos los derechos reservados