6 jul 2007, 16:20

Лъвче 

  Poesía
840 0 2
В джунглата роди се лъвче
и трева веднага взе да дъвче.
"Но защо трева яде?"-
чудиха се всички зверове.

"Защото може би е малко."-
каза тигърчето Зарко.
"При всички ли ще е така"-
жирафът тропна със крака.

Черна гарга долетя,
с новини добри е тя:
"Само го боли коремче
малко ще похленчи".

© Даниела Илчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??