29 dic 2013, 0:49  

Мач с продължения 

  Poesía » Otra
304 0 0

Люпя семки, хрупам чипс,

а до мача – час остава.

Гръб втвърдява като гипс

пейката под мен корава.

 

Мачът почна. След това

гол не падна чак до края.

От зелената трева

тръгнах тъжен и отчаян.

 

Вкъщи подир чаша грог

и салати на Кенар-а,

се почувствах като Бог 

гол красив когато вкарах!

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??