Dec 29, 2013, 12:49 AM  

Мач с продължения 

  Poetry » Other
293 0 0

Люпя семки, хрупам чипс,

а до мача – час остава.

Гръб втвърдява като гипс

пейката под мен корава.

 

Мачът почна. След това

гол не падна чак до края.

От зелената трева

тръгнах тъжен и отчаян.

 

Вкъщи подир чаша грог

и салати на Кенар-а,

се почувствах като Бог 

гол красив когато вкарах!

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??