Мадама
От доста време вече
мъжът ми е далече.
Изпратен е в командировка
и смятам да направя тренировка.
Няма в къщи да слугувам!
Ще изляза. Ще флиртувам.
Няма как да се изложа -
къса рокля ще си сложа,
с кокетна чанта, обувки на ток
видът ми ще е направо жесток.
Косата с преса ще изправя,
маникюр ще си направя,
а с парфюма на "Долче и Габана"
ще бъда истинска мадама.
Щом сложа и вечерния грим,
видът ми ще бъде неустоим.
Обвързани, семейни и ергени
вторачено ще гледат само мене.
А там на бара докато с приятелки седим,
аз ще мисля само за един.
Повярвайте ми, няма уловка -
ще мисля за мъжа, който е в командировка.
Павлина Стефанова
© Павлина Стефанова Todos los derechos reservados