Aug 15, 2015, 7:39 PM

Мадама 

  Poetry » Humour
382 0 0

 

                                    Мадама

 

От доста време вече

мъжът ми е далече.

Изпратен е в командировка

и смятам да направя тренировка.

Няма в къщи да слугувам!

Ще изляза. Ще флиртувам.

Няма как да се изложа -

къса рокля ще си сложа,

с кокетна чанта, обувки на ток

видът ми ще е направо жесток.

Косата с преса ще изправя, 

маникюр ще си направя,

а с парфюма на "Долче и Габана"

ще бъда истинска мадама.

Щом сложа и вечерния грим,

видът ми ще бъде неустоим.

Обвързани, семейни и ергени

вторачено ще гледат само мене.

 

А там на бара докато с приятелки седим,

аз ще мисля само за един.

Повярвайте ми, няма уловка -

ще мисля за мъжа, който е в командировка.

 

                                                   Павлина Стефанова

 

© Павлина Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??