Капките ли шибаха колата
Или бяха бурните аплодисменти
За синхрон между небето и земята
За камъни под пластове цимент и
Чистачките отмерваха тактове
Каква песен се чуваше само...
На цилиндрични двигателни махове
И вятърен шепот от рано
© Милица Игнатова Todos los derechos reservados